INFORMATIE & LOCATIE

Voor wie? (primaire doelgroep)
Dit congres is bedoeld voor beslissers in de zorg; o.a. directeuren en managers, afdelingshoofden, operationeel managers, lijnmanagers, kwaliteitsmanagers, algemeen directeuren, raad van bestuur, raad van toezicht, data scientists/analysten, security officers, informatiemanagers, business analists, medisch specialisten, juridisch medewerkers, adviseurs.

Datum en locatie
Donderdag 18 januari 2018
Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht

Tarief

€ 349,- per persoon (excl. btw) | Vroegboekprijs voor de primaire doelgroep van Skipr (t/m 1 december)
€ 399,- per persoon (excl. btw) | Standaardprijs voor de primaire doelgroep van Skipr
€ 799,- per persoon (excl. btw) | Prijs voor niet-primaire doelgroep van Skipr

Accreditatie
Het congres is geaccrediteerd door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN) voor 4 punten.

Aanmelden
Schrijf u gemakkelijk in via het inschrijfformulier.
Voor vragen met betrekking tot inschrijven is onze klantenservice bereikbaar op het telefoonnummer 030 – 638 36 38 of per e-mail via aanmelder@bsl.nl.
Voor inhoudelijke vragen neemt u contact op met Annemarie Kreijenbroek (Portfoliomanager) via 06 – 19 26 96 54 of annemarie.kreijenbroek@bsl.nl.

Annuleren
Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. (incl. btw) aan administratiekosten in rekening. Bij een meerdaagse masterclass of congressen met een deelnameprijs vanaf € 750,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 250,00 p.p. (incl. btw). Bij een masterclass of congres met een deelnameprijs van minder dan € 100,00 p.p. (excl. btw) bedragen de administratiekosten € 35,00 p.p. (incl. btw). Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel is, verwerkt uw persoonsgegevens. Voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens, klik hier. U kunt informatie ontvangen over producten en diensten van Springer Media B.V.. Als u geen prijs stelt op informatie of aanbiedingen per mail of per post, kunt u dit doorgeven aan Springer Media B.V., t.a.v. afd Klantenservice, Postbus 246, 3990 GA Houten, of aangeven bij klantenservice@bsl.nl.

Partners

CGI helpt zorgorganisaties met de digitalisering van hun zorgprocessen. We bieden toekomstbestendige technologie, waarbij we de participerende patiënt altijd in ons achterhoofd houden. Het gaat om technologie die onze klanten kunnen inzetten voor slimmere besluitvorming en betere resultaten. Al meer dan veertig jaar maken we producten en verlenen we diensten die zich in binnen- of buitenland bewezen hebben: van innovatieplatforms en kwaliteitstriggers voor ‘value based healthcare’ tot informatiebeveiliging en IT-ontzorging.

 MRDM staat bekend om diepgaande expertise in data security & privacy. Deze organisatie verzorgt diensten om medische data van zorginstellingen, patiënten en andere data leveranciers te ontsluiten en te verwerken. Zo wordt informatie beschikbaar gemaakt, op basis waarvan alle betrokkenen in de zorg, vanuit hun eigen expertise, beslissingen kunnen nemen. MRDM werkt voor alle ziekenhuizen in Nederland, een groeiend aantal eerstelijns en privé zorgaanbieders, stichting DICA, zorgverzekeraars, de overheid, onderzoeksinstituten en farmaceuten in binnen- en buitenland.

Met ruim 55 jaar ervaring is Hoffmann in Nederland marktleider op het gebied van bedrijfsrecherche, riskmanagement en cybersecurity. In geval van bedrijfsfraude doen rechercheurs van Hoffmann het feitenonderzoek. Van deskresearch en observatie tot interviews met betrokkenen. Wij geven u de handvatten om juridisch sterker te staan. Daarnaast werken onze adviseurs en trainers van riskmanagement samen met u aan een veilige werkomgeving. Ze helpen u veilige processen en effectieve controles in te richten, maar vooral met het toewerken naar een veilige en integere cultuur. Onze afdeling cybersecurity maakt met preventief onderzoek naar uw informatiebeveiliging inzichtelijk wat uw kroonjuwelen zijn en waar de risico’s liggen. Samen bepalen we waar direct aandacht nodig is en waar minder: met de focus op wat écht belangrijk is behalen we het meest efficiënt resultaat. Met oog voor techniek, processen én mens.