SPREKERS

Laat u inspireren door de volgende experts op het Skipr event Security & Privacy!


Martin van Staveren

Dr. Martin van Staveren staat voor anders omgaan met risico’s én kansen. Hij adviseert allerlei soorten organisaties over vernieuwende vormen van werkbaar risicomanagement, binnen en buiten de zorgsector. Ook is hij kerndocent aan de Executive Masteropleidingen Risicomanagement en Public Management, Universiteit Twente, en auteur van de boeken Risicogestuurd Werken en Risicoleiderschap.

Marc van Lieshout

Marc van Lieshout is in 2000 begonnen als Senior Onderzoeker bij TNO en later bij het TNO ICT-instituut. In deze organisatie is hij zowel een onderzoeker, gespecialiseerd in toekomstige technologieën op het gebied van informatie en communicatie. Daarnaast is Marc zakelijk directeur van het Privacy & Identity Lab dat als expertisecentrum fungeert voor het aanpakken van maatschappelijke zorgen over privacy en identiteitsbeheer.

Tjerk Timan

Dr. Tjerk Timan werkt momenteel als beleidsanalist bij TNO, Nederland. In deze functie werkt hij aan projecten zoals de BDVA (Big Data Value Association) en projecten die gerelateerd zijn aan privacy-by-design in het tijdperk van (big) data. Eerder werkte Tjerk als Postdoc-onderzoeker aan het project 'Privacyruimtes - herdefiniëren van privacy voor de 21ste eeuw' aan het Tilburg Institute for Law, Technology and Society (TILT). 

Jeroen Slobbe

Jeroen Slobbe is Manager cyber risk services bij Deloitte. Hij is een ondernemend expert met een passie voor ICS en IoT-beveiliging. In de afgelopen 6 jaar heeft hij ervaring opgedaan met een breed scala aan apparaat beveiliging (van audit-ontwikkelingsprocessen tot beveiligingstesten en privacy beoordelingen). In 2016 leidde Jeroen een onderzoek naar cyberbeveiliging van medische hulpmiddelen bij 24 ziekenhuizen in negen verschillende landen* en daarvoor schreef hij zijn masterscriptie over de cyberbeveiliging van medische implantaten.


Sofie van der Meulen

Sofie van der Meulen werkt als Senior Inspecteur bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Desmond de Haan

Desmond de Haan is hoofd van de Afdeling Beveiliging & Technologie bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De afdeling vormt het technisch hart van de AP en is zodoende betrokken bij diverse (internationale) onderzoeken naar de naleving van de AVG. Desmond was hiervoor 8 jaar werkzaam bij de ACM en daar verantwoordelijk voor diverse projecten op het gebied van eprivacy en cybersecurity.

Léon Haszing 

Léon Haszing MSIT RE CIPP/E is functionaris voor Gegevensbescherming van het Radboudumc en daar lid van de toetsingscommissie niet-WMO gebonden onderzoek. Hij heeft een achtergrond in de IT, IT audit en IT security en is docent op het gebied van privacy. Visie: Werk vanuit de data en stel vaak de vraag ‘waarom’?

Arianne Hulshof - Buurman

Sinds haar studie Informatica/Medische Informatiekunde is Arianne werkzaam binnen de zorg-ICT-beleid. Sinds 12 jaar als information security officer i.c.m. FG taken. Landelijk binnen het NVZ netwerk actief met oa de campagne ZEKER als onderdeel van AlertOnline. Per 1 oktober 2018 fulltime functionaris Gegevensbescherming in dienst van de Reinier Haga Groep (HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf Gasthuis en LangeLand Ziekenhuis).


Joost

Joost is veranderspecialist en ondernemer. Motiveren, verbinden, inspireren en laten beleven dat veranderingen waardevol kunnen zijn.